• Eventduacation

  Eventduacation
  FG Consult kan støtte processerne, når nye teams skal ”rystes” sammen eller når gamle teams skal til at løse en ny opgave.

  Gennem eventduacation og elementer fra konceptet "Den lærende Organisation” tager vi udgangspunkt i 5 områder; de 5 R: Rammerne, Retningen, Rollerne, Reglerne og Relationerne.

  Det er vores mål, at I går fra vores eventduacation med mange tydelige oplevelser og en ide om, gruppens styrker og svagheder, begrænsninger og muligheder. 

  Events
  Formålet med events er f.eks. introduktion af nye medarbejdere, visualisering af emner indenfor personale/ lederudvikling, samarbejde eller blot et sjovt frikvarter på kurset. Udfordringerne kan sammensættes frit efter behov, og vi hjælper gerne med at udarbejde forskellige pakker, der passer til individuelle ønsker.

  Medarbejderne vil med garanti få en oplevelse for livet og virksomheden noget at ”bygge” videre på. FG Consult anbefaler at ”lege” og opleve under en Eventduacation proces som middel til den vigtige relationsopbygning. Vi skal være ærlige og sige, at det kun er et inspirations Kick eller et motivations afsæt såfremt det ikke fagligt forankres i virksomheden under et længere forløb. 

  Ingen af delene kan stå alene, men i den rigtige kontekst er begge dele vigtige og under alle omstændigheder, er det jo tilladt at I samtidig har det sjovt sammen.