• Om os

  FG Consult har den opfattelse, at al læring har tre integrerede dimensioner:

  Kognitive processer, som vedrører det der skal læres
  Psykodynamiske processer, som vedrører motivation og holdninger
  En social dimension, som vedrører de sammenhænge læringen foregår i

  Vores erfaring viser, at markante og tydelige oplevelser danner grobund for disse læringsprocesser, uanset hvordan et læringsforløb sammensættes af teoretiske og praktiske moduler.

  Derfor bruger vi ofte naturen som ”klasseværelse”, hvor vi kan øve i omkostningsfrie rammer. I naturen kan vi frembringe oplevelser og herigennem drage paralleller til situationer i dagligdagen, der fungerer som ”eyeopener”.


  Udbyttet af oplevelsesbaserede kurser med FG Consult er mangfoldige, men kan f.eks. være:
  Forbedret effektivitet i organisationen
  Socialisering af de ansatte
  Udvikling af de menneskelige ressourcer

  FG Consult er en netværksvirksomhed, som siden 1998 har gennemført udvikling af mennesker og organisationer såvel i Danmark som i udlandet.

  FG Consult er i dag bygget op omkring Frank Gustavfson og ca. 50 fast tilknyttede freelance konsulenter og projektledere med forskellige kvalifikationer og kompetencer. Fælles for alle konsulenter udover professionalismen er en høj grad af engagement, karisma og empati. Vores baggrunde er blandt andet erhvervspsykologer, Officerer fra Forsvaret, Frømænd, Jægersoldater, og leder- og personaleudviklingskonsulenter. Disse meget forskellige kvalifikationer og kompetencer på forskellige niveauer gør, at vi kan stille det helt rigtige hold konsulenter til netop Jeres projekt.

   

  Se vores samarbejdspartnere