• Referencer

  Her er et udpluk af, hvad kunderne udtaler om os:


  Expert

  HR Chef og People Development Manager EXPERT Retail Danmark A/S Jesper Lykke

  Vi har haft et fantastisk ledertrænings forløb med FG Consult. Jeg har arbejdet sammen med mange udbydere af ledertræning, workshops, event og teambuilding som har været gode, men vil fremover ikke tøve med at tage fat i FG Consult omkring andre opgaver. Jeg oplever samarbejdet som værende konstruktivt, udbytterigt, effektfuldt og tilpasset vores krav omkring kobling til hverdagen. Samarbejdet har været professionelt, men samtidigt personligt og hele tiden med det bedste mål for øje.

  Hvis du vil læse hele referencen, så klik her

  Elgigantenlogo

  ELGIGANTEN DANMARK
  HR og People Development Manager, Elgiganten Ronni Stormbach

  "Vi havde i Elgiganten glæden af et fremragende leder-udviklingsforløb i jeres selskab. Det var en stor oplevelse og den feedback, som vi har fået viser, at kurset har brændt sig fast som noget enormt lærerigt hos alle deltagere. Men ikke nok med det. Som kursusansvarlig var det en fornøjelse, at forberede og gennemføre kurset med jer. Jeg oplevede en stor professionalisme, og det var tydeligt at vores ønsker til leder-udvikling blev fulgt meget nøje. "

  Hvis du vil læse hele referencen så klik her.

  Kriminalforsorgens Uddannelsescenter
  KRIMINALFORSORGENS UDDANNELSES CENTER:
  Uddannelelseskonsulent/koordinator i konfliktløsning, Morten Gents.

  "I forbindelse med uddannelse af instruktører i faget stres og konfliktløsning entrerede Kriminalforsorgens Uddannelsescenter med firmaet FG Consult.

  Formål blev på bedste vis opnået. FG- Consult løste opgaven meget professionelt. Medarbejderne fra FG- Consult fremstod meget fleksible, og evnede både at håndtere kursisterne konsekvent og empatisk. 


  Kriminalforsorgens Uddannelsescenter har ved tidligere lejligheder samarbejdet med FG Consult, og hver gang været tilfredse med samarbejdet."

  Statoil
  STATOIL A/S:
  Personale direktør, Charlotte Balslev

  Kære FG Consult – Ledelsen i Nordisk Energi Danmark vil hermed gerne takke Jer for Jeres velgennemførte styring af vores ”Kick Off”. I fik på en sjov, motiverende og grænseflyttende måde STATOIL`s ”Vi vil være bedst” vision levet helt ud.

  Herlev Hospital
  HERLEV HOSPITAL:
  Afdelingschef, Diana Klitgaard

  Hej FG Consult – Vi har været utrolig tilfredse med forløbet af teamudviklingsforløbet.

  Opgaverne var lige tilpas i fysisk sværhedsgrad – inklusiv locationen til, at alle kunne være med, samtidig med at det var markant anderledes end dagligdagen.

  Personligt er jeg forundret over, at så simple øvelser med facilitering kan give så meget udbytte.

  Sidst men ikke mindst – det var sjovt – TAK!

  Forsvarskomandoen
  FORSVARSKOMMANDOEN:
  Sekretær, Helle Olsen  

  Vi har gennemført et teamudviklingsforløb med FG Consult, som var en oplevelse hvor, vi virkelig fik styrket relationerne i andre rammer. Målet var at styrke samarbejdet, FG Consult formåede at tilpasse forløbet så der var en passende vægtning mellem teori og praktik. Konsulenterne var dygtige, læringen var hele tiden i top og målet var hele tiden for øje.

  Alt i alt kan vi varmt anbefale FG Consult.

  Aarhus Kommune
  ÅRHUS KOMMUNE:
  Afdelingsleder Stabsfunktionen, Jesper Moss Hansen

  Tusinde tak for nogen gode timer i Jeres selskab.

  Alle deltagerne i vores teamudviklings forløb har både under, men ikke mindst efterfølgende, givet udtryk for, at det var en fantastisk oplevelse.    

  Det opdrag som I fik, inden opstarten blev til fulde fulgt. Vi fik en på opleveren, vi fik prøvet noget nyt og vi havde læring med hjem. Vi synes, det er flot som I har været i stand til – på den relative korte tid – at forstå de ønsker vi havde til forløbet.  Nu er det naturligvis ikke nok bare at gøre det, som man fagligt er god til (det giver bare en karakter lidt over middel), så udover ovenstående er vi nød til at tilføje, at det også var en positiv oplevelse at møde Jer som mennesker. Den dynamik og den positivitet I udstråler, forplanter sig automatisk til kursusdeltagerne, og er medvirkende til at løfte læringen, og gøre oplevelsen unik.  


  FLERE REFERENCER:
  Vores referenceliste er efterhånden ved at være meget omfattende, derfor har vi kun medtaget forløb af min. 1 ½ døgns varighed.

  Du skal være velkommen til at kontakte os for en reference, der er relevant for dig..

  Vil du se større udpluk af forskellige referencer? Klik her for at se nogle af de mange danske virksomheder, organisationer og forvaltninger der de seneste år har arbejdet sammen med FG Consult.