• Strong Mind

  Læs alt om Strong Mind ved at klikke her

  Formålet med STRONG MIND kurset er, at deltageren tilegner sig viden, færdigheder og holdninger til proaktivt, at kunne imødegå stress og ubalance på såvel arbejdsplads som privat. Derudover tilegner deltagerne sig viden, færdigheder og holdninger til opstilling af både arbejdsmæssige og personlige mål, og via praktiske værktøjer mål opfyldelse og samtidig forebygges stress og ubalance. Deltageren vil gennem arbejde med teori og praktiske værktøjer indenfor stress håndtering træne den mentale styrke.

  Deltagerne arbejder målrettet med:

  • Goal Mastering – Der skaber struktur, overblik og mål opfyldelse

  • Selftalk Mastering – der giver et positivt Mindset

  • Breath Mastering – der giver praktiske værktøjer til mental og fysisk afspænding og spændingsregulering

  • Mental Mastering – der giver praktiske værktøjer til at skabe nærvær og overskud til at nemmere at klare særlige udfordringer i dagligdagen

  Deltagerne vil således være i stand til at opfange fysiske og psykiske signaler på ubalance og stress samt forebyggende arbejde med planlægning, prioritering, kost, søvn, mentale og fysiske pragmatiske værktøjer.
  Kurset henvender sig til medarbejdere og ledere, der ønsker at styrke den personlige mentale styrke, fysiske velvære. Herved skabes gode resultater såvel arbejdsmæssigt som privat og derigennem styrke overblikket i samarbejdet og samspillet med kolleger og kunder. Alle kan få udbytte af kurset, uanset faglig baggrund, ansvarsområde og/eller organisatorisk placering. Det betyder også, at deltageren kan møde kolleger med vidt forskellige baggrunde, hvilket vil øge forståelsen og tolerancen for andre mennesker i organisationen.
  Kurset er et nyt holistisk, helheds tænkende og forbyggende kursus og der styrker det hele menneske.